Det var en helt særlig udstilling dette år. Der var ingen udstilling i 2020 pga. COVID-19 - så næsten 2 år var der gået. Da spisesedlen blev lagt op i den lukkede Facebook gruppe for medlemmerne i klubben, var alle pladser booket i løbet af 5 dage - helt fantastisk.

Der var ialt 85 katalognumre - heraf 53 perser/exotic og af disse var tilmeldt 16 colourpoints - helt usædvanligt i forhold til de store internationale udstillinger.

Vi havde 4 dommere i år - og havde Lasse Mortensen med som udelukkende dømte colourpoint/Perser/exo. Lasse Mortensen har været med til at stifte Colourpointen for 40 år siden sammen med Allan Kierulff, som desværre ikke kunne være dommer i år.

Med 85 katte og 4 dommer - blev der normineret 60 katte, som sluttede af med et fantastisk BIS show om eftermiddagen.

Forinden blev klubbens Topkatte for 2020 fejret - her var 40 katte med på TOPlisten.

Efter præmieringen af Topkattene - fejrede vi klubbens 40 år´s jubilæum med champagne og jordbærkage - super hyggeligt. I den forbindelse fik klubben også sit første æremedlem - idet Gurli Petersen blev udnævnt til æremedlem i Perser & exotic klubben. Gurli har

tidligere været formand for klubben i mange år.

Dagen sluttede af med BIS show - hvor de 60 norminerede katte var på de 4 dommerborde og det var en flot show med meget fine katte og aktive dommere og en meget veloplagt Michael Robdrup, som stod for BIS showet og også Topkatte præmieringen. 

En fantastisk god og hyggelig udstilling som sluttede omkring kl. 18.00

Bestyrelsen siger tak til alle udstillere, sponsorer og de som kom forbi og kiggede på.

Vi ses til næste år samme sted.

Der blev taget rigtig mange billeder på udstillingen - dels af mange af klubbens medlemmer og også af vores fotograf Josefine Luttermann - som udover alle billederne af BIS vinderne også tog flere af stemningsbillederne.
Klik jer rundt i venstre side - eller scroll ned af siden

ADVARSEL - DER ER MANGE SKØNNE BILLEDER AF VORES HYGGELIGE UDSTILLING - GOD FORNØJELSE


Perser & Exoticklubbens hobbyudstilling 2021 - jubilæumsudstilling

40 År´s fødselsdag

Colourpointen som klubben hed indtil 2019 blev fejret.

Champagne og kage til alle udstillere. I anledning af fødselsdagen fik alle udstillere  en gave i form af en kat, hvor der på det  påsatte kort også var et nummer. Det blev i løbet af dagen trukket nogle gevister på disse numre - bl.a. 2 gavekort på kr. 250 til Cottonshoppen. Desuden 2 gavekort værdi 600,- til 1 times fotografering af Josefine Luttermann, som hun havde sponsoreret. Derudover flere gevinster sponsoreret af klubbens medlemmer.Klubbens første æresmedlem blev også udnævnt. Gurli Petersen, som tidligere har været formand for klubben i mange år blev udnævnt som æresmedlem.

Stemningsbilleder fra udstillingen

Billeder af alle de katte som blev BIS - Sødeste kat 

sammen med deres glade ejere
Der var ialt 85 katalognumre - heraf blev 60 normineret og var med i eftermiddagen store BIS show med 4 dommere.