Darak´s udstilling i Dragør 5 og 6 marts 2022

Så var det Darak som afholdte sin første udstilling i 2022. Denne gang i Dragør.

Der var ialt  93 katalognumre i Kategori 1. hvoraf der var 6 veteraner og  1 pensionist.

De 50 katalognumre var Perser og exotic - hvor de 27 var klubkatte -så det var igen en fin repræsentation af klubbens medlemmer og deres dejlige katte.
Der blev også til nogle BIS´er og NOM til rigtig mange. Se længere nede på siden hvor der er billeder af alle deltagende katte. Resultaterne kan ses på Darak´s udstillingsside. 

Vores medlemmer med de øvrige racer deltog også - 8 medlemmer med skovkatte, MCO,Burmeser, BSH - omkring 16 katte.

DARAK præmierede deres Topkatte 2021 på udstillingen og sikke nogle fantastiske flotte præmier der var. En meget lækker rød rejsekuffert, 2 kg foder fra RC, 1 pakke vådfoder fra RC og en legetunnel - til hver enkel topkat.

Perser og Exotic klubben medlemmer og deres katte havde 15 af de ialt 34 topkatte - som er ejet af 10 af klubbens medlemmer. Det fejrede vi naturligvis også om lørdagen, ved vores stand hvor der var masser af chololade og andet guf og slik - alt indpakket - vi tager jo stadig hensyn til evt. corona. Champagne, små blå og gule og sodavand var der også. 

Vi fejrede også at et af vores medlemmer Lene Matthews havde 30 år´s udstillingsjubilæum hos Darak. Det var en festlig dag og mange kom forbi.

Om søndagen prøvede vi i klubben noget nyt - nemlig dommerens bedste/sødeste. Der var lidt start vanskeligheder i forhold til kommunikationen, det løser vi til næste gang.
De dommeren som dømte perser/exotic - skulle udvælge deres bedste eller sødeste, blandt de af klubbens medlemmers katte de havde bedømt. Det gjorde det og resultateterne ses længere nede på siden her.
Der er også en masse stemningsbilleder nederst på denne side - så på udkig i alle billederne og få et indtryk af denn weekends katteudstilling. Håber I synes om det.

Her kommer så billeder på de deltagende klubkatte  på udstillingen i Dragør.
Resultaterne kan ses på Darak´s udstillingside


Lørdag - resultater
Søndag - resultater


Webmaster har ikke kunne finde billeder af dem alle og tidsmæssigt er det svært at kigge på alle FB profiler efter billeder - Så de som ikke er på og nævnt - vil I ikke sende billeder ind - så bliver de naturligvis sat på med det samme. HUSk billede og navn når I sender ind.

Udstillingens BOB og BIS´er

Stort tillykke til alle katte og ejere

Udstillingens titeltagere
Stort tillykke til alle katte og ejere


Dommerens bedste eller sødeste.
Nyt tiltag og kun om søndagen på Darak´s udstillinger, hvor vi har standen med. Royal canin er igen her sponsor på foderpræmien - stor tak til RC.
Der var 4 dommeren som dømte perser/exo søndag.




De fire vindere ses nedenfor.

Stemningsbilleder fra weekendens udstilling - hvor vi bl.a. fejrede klubbens Darak topkatte og Lene Mathew´s 30 års udstillingsjubilæum hos Darak